Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 december 2017

Huldiging jubilarissen en Nieuwjaarsreceptie NEO 2018

Zoals gebruikelijk in onze vereniging vindt, voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie, de huldiging plaats van trouwe leden. Op zondag 7 januari 2018 van 12.30 tot ca. 15.15 uur wordt een aantal leden gehuldigd voor hun 25, 40, 50, 60 of elke 5 meer jaren lidmaatschap. Dit jaar zijn dat er 20!
Naast jubilarissen nodigen wij ook graag onze leden van verdienste, vrijwilligers van verdienste, de “donderdagmorgen-klusgroep”, leden met een lidmaatschap langer dan 40 jaar en de clustervertegenwoordigers uit.

Aansluitend op de huldiging vindt de nieuwjaarsreceptie voor alle leden plaats van 16.00 tot 18.00 uur. Deze middag is bij uitstek geschikt om elkaar de hand te schudden, elkaar het beste te wensen en om even goed bij te praten.

Namens het Dagelijkse Bestuur wensen we iedereen een goed uiteinde en een nog beter begin en hopen we dat 2018 een goed, sportief en vooral gezond jaar mag worden en u te kunnen begroeten op 7 januari a.s.

Mochten er problemen zijn met uw vervoer naar NEO, wilt u dan contact met mij opnemen, zodat wij hiervoor iets kunnen regelen?

Met vriendelijke groet,
Secretaris R.K.S.V. NEO
Peter Spekreijse

25 jaar lid:

Wim Goorman
Ton Tammerveld
Frans van de Wetering
Frank ten Tusscher
William Weghorst
Dennis Schefer
Jeroen Koekkoek
Ruud Leliefeld
Erwin Mulder

40 jaar lid:

Marco van Buuren
Bertus Beekman
Hans Groote Schaarsberg
Rob Munsterhuis

50 jaar lid:

Jan Mentink
Ton Njoo
Hennie Nijhuis
Raymund Hoekstra (inhaal)

60 jaar lid:

Bertus Roesink
Frans Olthof

65 jaar lid:

Harry Rolefes

Reacties