Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
24 januari 2019

In de zomervakantie alweer een Heracles-soccercamp bij NEO

Heracles Almelo komt in de zomer voor de derde keer naar RKSV NEO. Van maandag 19 t/m woensdag 21 augustus wordt er weer een Heracles Soccer Camp georganiseerd. Dagelijks van 9:00 t/m 15:00 uur.

En daarbij heeft Heracles een leuke actie voor jou: Wanneer jij je voor 1 februari inschrijft voor het Heracles Soccer Camp bij RKSV NEO, krijg jij twee gratis wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo – FC Utrecht, dat op zaterdag 2 maart om 18:30 uur wordt gespeeld.

Tijdens het Heracles Soccer Camp gaan voetbal- en spelplezier hand in hand. Je wordt begeleid door een gecertificeerde trainer en komen er eerste elftalspelers langs om onder meer een balletje te trappen en handtekeningen uit te delen. Daarnaast worden er vernieuwde oefenvormen uitgevoerd, waaronder de Heracles Skill Games, techniekoefeningen en partijen in toernooivorm.

Wat krijg je nog meer bij het Heracles Soccer Camp?
Naast heel veel voetbalplezier, tips en (individuele) aandacht ontvangen alle deelnemers:
– Eigen Heracles Soccer Camp-tenue (shirt, broek en kousen)
– Certificaat & Goodiebag
– Wedstrijdkaartje voor een thuiswedstrijd van Heracles in het nieuwe seizoen
– Dagelijks gezonde lunch, snacks en drinken

Aanmelden
Kinderen van 6 tot en met 15 jaar krijgen de kans om in de zomer drie dagen te trainen als een échte prof! De kosten bedragen €139,- Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.heracles.nl/soccercamps
Vragen kun je mailen naar soccercamps@heracles.nl

Reacties