Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
25 juni 2015

Update: Definitieve indeling D-groep 2015/2016

In bijgevoegd bestand treft u de indeling van de D-groep voor het seizoen 2015-2016. In het huidige bestand zijn inmiddels ook de D1 en D3 toegevoegd.

Mocht de naam van uw zoon er dus niet bij staan dan zit hij in één van de selectieteams D1 of D3. Ze weten zelf welk team, omdat ze al een aantal keer met het team hebben getraind. Afvallers van de selectieteams gaan naar D4 of D6.

Voor een aantal teams zijn nog geen leiders gevonden. Een team zonder leiders kan wel trainen maar niet voetballen. Ouders die als leider willen bijdragen aan het voetbalplezier van de kinderen kunnen zich melden bij ondergetekende, zodat alle spelers ook hun wekelijkse wedstrijden kunnen gaan spelen. Uiteraard kan ik u daarbij vertellen wat er in de rol als leider van een team van u verwacht wordt.

De bekerwedstrijden voor het nieuwe seizoen zijn op 22-8, 29-8 en 5-9. De competitie start op 12 september.

In de eerste week na de schoolvakanties worden alle leiders en trainers geïnformeerd over een aantal zaken, bijvoorbeeld met betrekking tot interne NEO-regels en andere zaken. Hiervoor krijgen de leiders/trainers een uitnodiging.

D-Coördinator
Vanaf het komende seizoen (1 september 2015) ben ik geen D-Coördinator meer. Het Jeugdbestuur is nog steeds zoekende naar een vervanger. Mocht u interesse hebben voor deze functie, dan kunt u met mij contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
René Morshuis
renemorshuis@gmail.com

Indeling D-teams 2015-2016

Reacties