Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
22 juni 2015

Indeling dames-meiden 2015-2016

In de bijlage vinden jullie de conceptindeling voor het seizoen 2015/2016. Dat wil zeggen dat dit de voorlopige indeling is. Er kunnen zich nog leden aan- of afmelden. Wij proberen de aantallen in de teams zo mooi mogelijk te houden. Helaas is dit niet altijd mogelijk, omdat er vaak maar één team in de desbetreffende leeftijdscategorie is. Het kan voorkomen dat enkele spelers nog worden doorgeschoven naar een ander team. Dit zal uiteraard altijd in overleg met de speler en ouder(s)/verzorger(s) gebeuren.

Enkele teams zijn nog niet voorzien van een trainer(s) en leider(s). Wij zijn nog altijd druk met het vinden van trainers en leiders voor de meisjesteams. De laatste jaren is het steeds moeilijker om trainers te vinden. Uiteraard is er via verschillende wegen getracht trainers te vinden. Tot onze grote spijt is dit nog niet geslaagd.
Mochten jullie nog tips hebben of zelf iets willen betekenen voor de meidentak van NEO dan horen wij dit graag! Ouders die willen bijdragen aan het voetbalplezier van hun kind, mogen zich melden bij ondergetekende. Wij zullen dan contact met u opnemen! Zonder trainer(s) en leider(s) zal er in het nieuwe seizoen niet gestart kunnen worden aan de competitie.
Het voetbalseizoen zal weer beginnen op zaterdag 22/08, zaterdag 29/08 en zaterdag 05/09 met bekerwedstrijden. De eerste competitiewedstrijden beginnen op zaterdag 12/09.

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Suzanne Oude Meijers het stokje overnemen van Lotte de Jong als jeugdcoördinator van de Meidentak van NEO. Zij is te bereiken via het welbekende e-mailadres:girlpowerneo@gmail.com.

Mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij dat graag!

Vriendelijke groet,

Lotte de Jong & Suzanne Oude Meijers
girlpowerneo@gmail.com

Indeling dames-meiden 2015-2016

Reacties