Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 augustus 2019

Informatie over de opstart van het seizoen 19-20

Beste leiders, trainers & ouders,

Bij deze een aantal relevante zaken in verband met het opstarten van het nieuwe seizoen.

Door de droogte zijn er op dit moment alleen de kunstgrasvelden bespeelbaar. Om sommige momenten kunnen we gebruik maken van velden van de verschillende buurverenigingen. Desondanks zijn de mogelijkheden om te trainen en wedstrijden te spelen drastisch beperkt. Daarom is besloten tot de volgende maatregelen:

  • Indien je tijdens de zomervakantie al met je team wilt trainen dien je dit vooraf (1-2 dagen) te melden bij beheer. Op de avond zelf zal beheer je een plek toewijzen om te trainen. Soms zul je tevreden moeten zijn met ¼ veld of minder. We vertrouwen er op dat iedereen hier begrip voor heeft.
  • Vanaf maandag 26/8 starten we met een beknopt trainingsschema. Naar verwachting zal het niet voor alle teams die dat willen mogelijk zijn om 2x te trainen. Ook zal de ruimte per team beperkt zijn.
  • Het is tot nader orde niet mogelijk om thuis oefenwedstrijden in te plannen. Wedstrijden die al gepland staan op zaterdag 24/8 en zaterdag 31/8 gaan wel gewoon door.
  • Zodra alle velden beschikbaar zijn gaan we over tot het normale trainingsschema. Wensen hiervoor kunnen nog ingediend worden bij Herman Lansink Rotgerink via herman.lr@home.nl 
  • Wat de consequenties zijn van de droogte voor de beker- en competitiewedstrijden is nog niet bekend.

Op vrijdag 23/8 is er een informatieavond voor nieuwe trainers over het terrein. Aanvang 19.00 uur bij de ontvangstruimte. Coördinatoren van het jeugdbestuur zullen dan samen met beheer nieuwe trainers wegwijs maken waar ze alles kunnen vinden en wat de gang van zaken is rondom trainingen.

De uitgifte van materiaal vindt plaats in de week van maandag 26/8 t/m vrijdag 30/8. Trainers/leiders kunnen zich bij voorkeur op de eigen trainingsavond bij beheer melden om kledingtassen, bidons, etc. op te halen.

Er is nog een redelijk aantal trainers / leiders die hun chip en/of sleutel van de ballencontainer van vorig jaar nog niet hebben ingeleverd. Zij zijn inmiddels door beheer en/of hun coördinator benaderd om dat alsnog te doen. Verzoek om daar z.s.m. gehoor aan te geven anders komt de uitgifte van materiaal in het gedrang. Blijf je dit jaar trainer/leider neem dan ook even contact met beheer…wellicht dat je ze dan kunt houden.

De coördinatoren zullen z.s.m. een Whatsapp-groep aanmaken per leeftijdsklasse met alle leiders en trainers (recreatie & selectie) zodat er snel gecommuniceerd kan worden. Gezien de problemen met de velden is het handig dat we iedereen snel kunnen bereiken.

Voor een aantal teams zijn we nog steeds op zoek naar leiders/trainers! Meld u aan bij uw coördinator…zonder hulp van ouders krijgen we dat als NEO niet rond!

Laten we er met elkaar een mooi seizoen van maken!

Namens het jeugdbestuur van RKSV NEO,

Gerard Arkink                                     Bart Freriks

Voorzitter                                           Secretaris

Reacties