Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 maart 2018

Instructieavond oefenstof VTON-voetbalmethode

 

Aan alle jeugdtrainers van NEO,

Bij deze willen we jullie uitnodigen voor een instructie van VTON op dinsdag 27 maart a.s.
VTON is een voetbalmethode die trainers het hele seizoen oefenstof aanbiedt volgens een leerlijn die past bij de leeftijd van de spelers. De spelers voetballen met meer plezier en ontwikkelen zich ‘spelenderwijs’ naar hun potentieel. Trainers worden ontzorgd op de inhoud en kunnen zich richten op het coachen. En binnen de verenigingen zijn visie, leerlijn en planning centraal geborgd. Daardoor is er continuïteit, zelfs als trainers elkaar afwisselen. De methode maakt van een jeugdafdeling een jeugdopleiding.

Deze avond is een vervolg op de twee avonden die onlangs hebben plaatsgevonden waarin we met elkaar gekeken hebben hoe we het niveau van de trainingen op een hoger plan konden brengen. Daar bleek een grote behoefte aan oefenstof. Aanleiding voor TC, Jeugdbestuur en hoofdbestuur om hierin snel door te pakken met deze avond als eerste resultaat.

De avond start om 18.30 uur, inloop vanaf 18.15. Na een uitleg van VTON in de kantine volgt een voorbeeld training op het veld. Het zou mooi zijn als er van elk team in ieder geval één trainer aanwezig zal zijn. Maar mochten alle trainers willen komen dan is dat natuurlijk ook prima. Indien jullie op dat moment een training hebben dan kan die komen te vervallen; graag dat wel even aan beheer doorgeven.

Voor meer informatie over VTON:  www.vton.nl

We hopen jullie wederom in groten getale te mogen begroeten a.s. dinsdag 27 maart vanaf 18.15 uur.

Namens de TC,

Daniel Esman, Edwin Zeevalkink en Erwin ten Donkelaar

Namens JB,

Gerard Arkink, Bart Freriks, Mark Horsthuis en Wietske Runherdt

 

 

 

Reacties