Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 april 2017

Juventa '12 komt op bezoek bij NEO

Een wedstrijd met twee gezochten, dat speelde NEO zondag bij Eilermark. De op de tweede plek staande Glanerbruggers leken op een overwinning af te stevenen toen ze vlak na rust op 3-1 kwamen.

NEO toonde veerkracht, kwam gelijk en had zelfs kansen op meer, iets wat Eilermark overigens ook had kunnen bereiken. De strijd bovenin blijft spannend omdat ook Vogido en Suryoye verloren.

Fusieclub Juventa’12 komt paasmaandag naar ’t Wooldrik. In de wedstrijd in Wierden won NEO na een vroege achterstand met 3-1 zeer verdiend van de thuisclub. maar in het verleden behaalde resultaten geven geen enkele garantie, zo is wel gebleken.

Net als NEO is Juventa’s seizoen wat wisselvallig. Puike overwinningen tegen bv. Sc Enschede werden afgewisseld met nederlagen tegen DSVD en Reutum, waardoor het team van Niek Woesthuis nog uitsluitend wat kan bereiken in de derde periode, hoewel ook die kans kleiner is geworden vanwege het aantal teams dat nu boven Juventa staat. DSVD is in die periode de ietwat verrassende koploper, hoewel die posite gedeeld wordt met het op dit moment goed presterende de Tukkers.

Voor NEO geldt maar één ding: eindelijk weer eens winnen en dan maar kijken waar het schip strandt. Zonder overwinningen op zijn tijd heeft kijken naar de andere velden geen zin.

Bij NEO zal naast Mauro Lohuis Sander Oude Munnink ontbreken vanwege een blessure, maar wellicht kan aanvoerder Robin Oude Kamphuis weer ingezet worden.

Er is geen betaald voetbal op tweede paasdag en niemand heeft zin in een meubelboulevard dus tot maandag om 14.00 uur op ’t Wooldrik.

 

 

Reacties