Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
31 mei 2019

Kampioensspanning bij JO19-3, bekerkoorts bij JO17-4 en JO13-2

NEO 1 gaat zondag voor een plek in de tweede ronde van de nacompetitie, maar voor drie jeugdteams staan zaterdag leuke duels op het programma.

NEO JO19-3 speelt om 15.15 het laatste duel van de competitie thuis tegen BWO JO19-3.  Het team van Willem Pfeiffer, Arthur Egberink, Huub Kottink en Harold Rouweler verdedigt een voorsprong van één punt op DRC’12 JO19-1. Op basis van de ranglijst zou een overwinning mogelijk moeten zijn, maar wat is zeker in voetbal?

Komende zaterdag kent ook twee bekerfinales.

Allereerst NEO JO17-4. Het team van Bert ter Braak, André van Onck, Herbert Sonder en Rick Pfeiffer heeft een bijzonder seizoen achter de rug. Na het overtuigende kampioenschap in de najaarscompetitie bleek het twee (!!) klassen hoger een stuk pittiger. Maar gelukkig is daar de bekerfinale waarin JO17-4 speelt tegen SVBV JO17-1 uit Barchem. Het duel wordt om 15.00 uur gespeeld op het complex van Wilhelminaschool in Hengelo, uiterst makkelijk te bereiken voor de fans dus!

Ook JO13-2 heeft een spannend potje morgen. Na twee voortreffelijk seizoenshelften in de tweede klasse, met bijna allemaal JO13-1-teams, staat morgen de bekerfinale op het programma. In Markelo staat  het duel tegen WVV’34 JO13-1 op het programma, een team dat in de eerste klasse speelde en daar keurig in de middenmoot eindigde. Een geduchte tegenstander dus voor het team van Robin van Wijk en Martijn Swart! Het duel in Markelo begint al om 11.00 uur.

We hopen dat de teams door veel fans gesteund gaan worden! VEEL SUCCES!!

 

Reacties