Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 december 2017

Kerst- en Nieuwjaarswens 2017-2018

Bestemd voor alle NEO leden, sponsoren, bestuursleden en leden van de Stichting Promoting NEO, bestuursleden en leden van de Club van 100 en van de Supportersvereniging NEO, alle vrijwilligers, alle technische- en ondersteunende kaderleden, beheer, scheidsrechters en allen die NEO een warm hart toe dragen.

Zo wens je elkaar een voorspoedig 2017 en zo zit je al weer tegen het einde van het jaar aan.
Hopelijk zijn de in januari uitgesproken wensen naar ieders tevredenheid in vervulling gegaan. Vanzelfsprekend zal er naast voorspoed ook bij sommigen onder ons de nodige tegenslagen in het leven zijn geweest. Elkaar ondersteunen, op momenten waarop het nodig is, is de grote kracht van een vereniging.  Zowel steun geven als ontvangen schept een onuitwisbare band en laat zien wat een club als NEO waard is.
We hopen van harte dat uiteindelijk iedereen bij terugblik tot de conclusie komt dat 2017 al met al een goed jaar is geweest.

Als Dagelijks Bestuur wensen we iedereen fijne en gezellige Kerstdagen en hopen dat 2018 voor allen een jaar mag worden vol voorspoed, geluk en goede gezondheid.

 

Het Dagelijkse Bestuur NEO,

Wim Goorman
Peter Spekreijse
Albert Jonathans
Harrie Besselink

 

Reacties