Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
09 november 2017

Komen jullie ook kijken bij Twente-Heerenveen?

Wil jij FC Twente – Heerenveen live in het stadion beleven? FC Twente heeft speciaal voor alle leden van NEO een vak in De Grolsch Veste gereserveerd. Voor slechts €15,- (exclusief vervoer) beleef jij met je clubgenoten op zaterdag 18 november om 18.30 uur de wedstrijd tegen de Friezen in het stadion!

Vorig jaar waren we tijdens de wedstrijd tegen Heracles met zo’n 500 man. Het lijkt ons fantastisch om weer met zo’n club aanwezig te zijn in de Veste. Een leuk uitje voor je team, een mooi zakcentje voor NEO, want;

NEO ontvangt:

  • Per 10 verkochte kaarten een Derby star trainingsbal (t.w.v. € 24,95,-)
  • Per aanmelding € 2,- voor in de clubkas

Aanmelden kan tot en met zondag 13 november via onderstaand formulier. Graag ontvangen we per elftal de bestelling. Betaling kan net als vorig jaar per elftal bij het ophalen van de kaarten in kantine van NEO. Dit zal zijn op donderdagavond 16 november vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur. Pinnen is mogelijk.

Deze wedstrijd wordt ook gepromoot door de FCT Kidsclub. Ter compensatie van deze samenkomst heeft FC Twente de leden van Kidsclub die met NEO meegaan naar Twente-Heerenveen, ook korting aangeboden op een volgende thuiswedstrijd. Hiervoor zijn nu enkel de namen van de kidsclubleden nodig.

Reacties