Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
09 augustus 2016

Komend weekend de vierde Richard Bertelink Memorial

Met het sterkste deelnemersveld tot nu toe is ’t Wooldrik komend weekend het toneel van de Richard Bertelink Memorial. Op vrijdag 12 en zondag 14 augustus wordt de 4e editie van het voorbereidingstoernooi voor standaardteams gespeeld.

Dit toernooi wordt vrij vroeg in de voorbereiding gehouden en is een ideale gelegenheid voor de trainers om meerdere spelers en/of opstellingen uit te proberen. De organisatie heeft het deelnemersveld iets aan moeten passen. Het naar de tweede klasse gepromoveerde SDC’12 (van oud-NEO trainer Gerard Bos) heeft de plaats ingenomen van Bornerbroek. Daarnaast geven de volgende zeven clubs ook acte de présence: ATC ’65, Borne, Enter, HSC ’21 2, Juventa ’12, MVV ’29 en uiteraard NEO zelf. Per saldo dus drie tweedeklassers, twee derdeklassers, twee vierdeklassers en een het elftal van derde divisionist HSC ’21.

Op vrijdag 12 augustus worden vanaf 18.30 twee poulewedstrijden gespeeld.

Op zondag 14 augustus wordt vanaf 10.30 de laatste wedstrijd afgewerkt en als afsluiting speelt de 1e van poule 1 tegen die van poule 2 etc.

Alle wedstrijden duren 45 minuten zonder pauze. 

De Richard Bertelink Memorial is een toernooi zonder grote prijzen. De voorbereiding op de competitie moet centraal staan, maar uiteraard zal elk team zijn wedstrijden willen winnen.

Het belooft dus weer een interessant weekend te worden op ‘t Wooldrik, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd.

Het programmaboekje vindt u hier.

Reacties