Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
22 januari 2016

Koning winter bepaalt het programma dit weekend

Het is dat veel clubs tegenwoordig over kunstgras beschikken, anders was er waarschijnlijk wel van een algehele afgelasting door de KNVB sprake geweest. Nu zal toch een klein deel van de wedstrijden door kunnen gaan omdat ze op het nepgras gespeeld gaan worden. Ondanks de hogere temperaturen zal het meeste natuurgras nog niet bespeeld kunnen worden.

Inmiddels zijn voor NEO-teams al een aantal wedstrijden voor morgen afgelast. Houd het programma op de website in de gaten voor nadere informatie.

Voor NEO B1 begint de belangrijke tweede competitiehelft uit bij JVC Dedemsvaart. Thuis werd het in een spectaculair duel 4-4 en B1 staat op de ranglijst maar één punt boven de tegenstander van morgen. De thuisclub speelt hun duels op kunstgras, dus normaliter gaat het duel tussen de achtervolgers van koploper Vogido gewoon door. Wat betreft de junioren is dit overigens het enige officiële duel morgen.

Wat betreft de senioren zou bij de mannen alleen NEO 1 dit weekend competitieverplichtingen gehad hebben, in Vasse, maar de kans lijkt groot dat die wedstrijd sneuvelt. Omdat ook de thuiswedstrijd van Emos waarschijnlijk wordt afgelast zal het eerste wel kunnen oefenen tegen de Enschedeërs. Dat gebeurt dan om 11.30 uur op ’t Wooldrik. NEO 2 oefent om 11.15 bij Tubantia.

De dames van NEO spelen ook “officieel”. In Weerselo verdedigen ze om 11.00 de koppositie tegen middenmoter UD.

 

Reacties