Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
28 september 2021

Laatste groet Angélique Koedijk (vrijdag 1 oktober 2021)

Beste spelers en vrijwilligers,

Op vrijdagmiddag vindt in besloten kring het afscheid plaats van onze vrijwilliger van verdienste en de moeder van het passend voetbal: Angélique Koedijk. Het was de wens van Angélique om op weg naar dat besloten afscheid nog één keer het NEO-terrein aan te doen. Aan die wens willen wij graag mee werken door met elkaar samen met leerlingen, leerkrachten en ouders van de Wheele een erehaag voor Angélique te vormen.

De erehaag zal gevormd worden op de Twickelerblokweg, vanaf de hoofdingang van NEO richting de Bornerbroeksestraat. Graag willen wij de erehaag met elkaar tussen 12.30 en 13.00 uur opstellen.

Wij adviseren iedereen om bijtijds en zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Fietsers kunnen het beste via de Azelosestraat via de achteringang bij tennisclub Smash en de grote parkeerplaats naar NEO komen en hun fietsen dan parkeren op de deels onverharde parkeerplaats (waar ze in Corona-tijd ook stonden). Zij gaan dan via de doorgang naar de Twickelerblokweg. Na de bijeenkomst verlaten zij de ‘fietsenstalling’ via de achteruitgang (zie pdf “Laatste groet Angélique” onderaan het bericht.)

Auto’s komen via de Azelosestraat en parkeren zoals gebruikelijk (via de aangegeven eenrichtingsroute) op de grote parkeerplaats van NEO en gaan ook via de fietsparkeerplaats en de doorgang naar de Twickelerblokweg.

Opstellen van de erehaag zal beginnen vanaf de eerste slagboom.

Er zijn een aantal toezichthouders aanwezig die aanwijzingen zullen geven.

Graag nodigen wij jullie uit om aan Angélique op deze manier een laatste groet te brengen.

Bart Freriks                                                                  Edwin Zeevalkink

Jeugdbestuur                                                               Hoofdbestuur

Laatste groet Angélique

Reacties