Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 januari 2015

Lezing Jan van Halst groot succes

Meer dan 100 NEO-vrijwilligers en leden genoten afgelopen dinsdagavond van de lezing van Jan van Halst. Onze businessclub, Stichting Promoting NEO, maakte deze avond mogelijk, die tot in de puntjes was georganiseerd door het cluster verenigingsactiviteiten.

Na een korte introductie van Gerard Schwering, sprak de voetbalanalyticus met veel passie over zijn voetballoopbaan.  Ondanks dat Van Halst niet als supertalent te boek stond, heeft hij het maximale uit zijn carrière gehaald. Zo werd hij kampioen van Nederland en won hij ook de beker met Ajax, en speelde vele Europacupduels voor Twente en Ajax. Bij FC Twente rolde er bij zijn afscheid een enorm spandoek van de tribunes met de tekst ‘Bijtertje Van Halst’, want daar moest hij het van hebben: zijn karakter. Zijn uitstekende mentaliteit liep dan ook als een rode draad door zijn lezing, die vooral ook bestond uit anekdotes  uit zijn Twente- en Ajaxperiode. Vooral zijn imitatie van voormalig Twente-trainer Hans Müller was uitstekend! Na de pauze was er ruimte voor vragen, waar de aanwezige NEO-noren gretig gebruik van maakten.

Het was een leuke, gezellige en leerzame avond met een aandachtig en enthousiast publiek. Laten we hopen dat er nog veel van dit soort avonden mogen volgen, het komt de binding en het verenigingsgevoel zeer ten goede!

Foto’s: Robert ter Doest 


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


 

Reacties