Je bent in beeld als je bij Neo speelt!

Kledingplan

Vanaf het seizoen 2016-2017 zal een uniform tenue zijn intrede doen bij NEO. In het verleden kochten de sponsoren zelf de kleding: dit wordt niet meer toegestaan.

NEO regelt het shirt en de bedrukking, de sponsoren betalen hiervoor een bijdrage. Het nieuwe tenue biedt de mogelijkheid om op meerdere plekken reclame-uitingen te plaatsen, zowel op voor en achterzijde als op de mouwen. Dit biedt veel flexibele mogelijkheden: Hierdoor kun je als sponsor ook voor een klein bedrag ‘instappen’, bijvoorbeeld als groep sponsoren samen één shirt vullen of een hele leeftijdsgroep sponsoren.

De sponsorbedragen
De hoogte van de sponsorbedragen hangt af van de plek op het shirt waar de reclame komt te staan en of het een recreatief of selectieteam betreft.

Jaarlijkse bijdrage

Borst Rug Mouw
Recreatieve teams 100,- 50,- 25,-
Selectie teams Prijs op aanvraag bij
Sponsorcommissie

Elke sponsor betaalt vòòraf voor 4 jaar de jaarlijkse bijdrage. Na 4 jaar vervalt de bijdrage.
Trainingspakken, tassen en andere zaken vallen buiten het standaardplan. Mocht er een reclame-uiting gewenst zijn, kan dit als maatwerk worden ingevuld in overleg met sponsorcommissie en de Bornse sportzaken.

Gerard Schwering coördineert de gehele (kleding-) sponsoring . Bij alle zaken, verbandhoudende met (kleding-) sponsoring, zal Gerard dus benaderd dienen te worden. Gerard is te bereiken via sponsoring@rksvneo.nl of 0613069968

shirt