Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
27 november 2015

Lik-Op-Stuk-Beleid

Zaterdag 21 november, trokken spelers en leiders van NEO C4 richting Goor voor een heerlijk middagje voetballen tegen Hector C1. De wedstrijd verliep probleemloos en beide teams zochten daarna de kleedkamers op om lekker te douchen, heerlijk na te kletsen over de wedstrijd  en om zich gereed te maken voor de terugreis.  Oh nee………eerst nog iets anders…..eerst de kleedkamer schoonmaken en dan …….terug naar Borne.  Uiteindelijk is het bij NEO de gewoonte om zowel bij thuis- als bij uitwedstrijden de gebruikte kleedkamers steeds schoon en netjes voor de volgende gebruikers  achter te laten.
Maar helaas….dit hadden de jongens van NEO C4 “vergeten”. Nu is een beetje zand of gras natuurlijk zo opgeruimd. In dit geval was het toch even iets anders. Een aantal spelers meenden de pas opgeleverde splinternieuwe kleedkamers van Hector eens grondig met modder en troep onder handen te moeten nemen. Het was ronduit schandalig en NEO onwaardig.
Marc Oude Oosterik, één van de leiders van NEO C4, gaf het voorval direct aan mij door en had reeds uitgebreid excuses aangeboden aan de leider van Hector en tevens gegarandeerd dat de kosten op de jongens zou worden verhaald.  Ondergetekende heeft vervolgens direct contact opgenomen met zowel de voorzitter van Hector als met de jeugdvoorzitter en met degene die verantwoordelijk is voor de accommodatie. Geen van de personen was op de hoogte van het voorval. Na uitgebreide excuses en na de afspraak dat alle te maken kosten door NEO C4 zouden worden vergoed, was het voor onze zustervereniging in Goor heel duidelijk geworden dat NEO dit ongepaste gedrag niet tolereerde.
Mark Leerkotte, medeleider van C4, heeft na een goed gesprek met de spelers van de boosdoeners kunnen traceren en heeft vervolgens rechtsomkeert gemaakt richting Goor en met zijn  “schoonmaakploeg”  de “vergeten kleedkamer” uitermate grondig onder handen genomen. Alles schitterde, blonk  en rook weer fris nadien. Beide leiders waren naderhand zeer tevreden over de prestaties van “hun” jongens. Voetbalvereniging Hector gaf bij monde van haar voorzitter alle complimenten aan beide leiders voor hun  kordate optreden. Een goede les voor iedereen.
NEO accepteert geen ongewenst gedrag, niet van onze gasten en zeker niet van onze eigen leden.  Moge dit een signaal zijn naar iedereen. Met z’n allen vormen we de mooie club NEO. Laten we er met z’n allen ook voor zorgen dat we een mooie en respectvolle club blijven.

Namens het dagelijks bestuur,

Harrie Besselink, voorzitter

 

Reacties