Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
03 augustus 2019

Mark Spenkelink vervolgt zijn carrière in het Zweedse Karlstad

Mark Spenkelink is een nieuwe uitdaging aangegaan. Zich realiserend dat hij ook onder nieuwe trainer Jack de Gier wellicht niet zoveel speelminuten zou krijgen ging de gedreven goalie in op een aanbieding van het Zweedse Karlstad BK, een club die in het Scandinavische land op het derde niveau actief is. Bij Karlstad BK wordt hij een van de twee keepers voor het eerste team.

Pas vorig weekend werden de contacten met de Zweden serieus en deze week maakte de gedreven keeper een goede indruk op manager Daniel Pettersson. Spenkelink heeft een contract voor vier maanden, dus totdat het seizoen in Zweden in afgelopen.

Karlstad is een stad ten noorden van een van de grootste meren van Europa, Värn en ligt precies in de driehoek Oslo, Göteborg en Stockholm.

Inmiddels is de Zweedse les in volle gang, hoewel Zweden over het algemeen goed Engels spreken. Mark Spenkelink heeft inmiddels de beschikking over een mooie gemeubileerd appartement en zal vanuit daar een geweldige ervaring als mens en als voetballer aan zijn CV toe kunnen voegen.
Uiteraard wensen we Mark vanuit NEO alle succes van de wereld toe!

.

Reacties