Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
16 september 2015

Mededeling Grote Clubactie voor leiders jeugdteams

Beste elftalleiders/trainers jeugdteams RKSV NEO,

Zoals elk jaar doet NEO weer mee aan de Grote Clubactie. En wij willen natuurlijk graag zo veel mogelijk loten verkopen, omdat van de opbrengst maar liefst 80% (oftewel € 2,40 per lot) naar onze club gaat! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Wat is de bedoeling?

A.s. zaterdag, 19-09-2015, delen wij de loten uit aan de leiders/trainers van alle jeugdelftallen. Dit gebeurt in de CO-ruimte (ontvangstruimte bij de kleedkamers). Het is de bedoeling dat u als leider/trainer voor de wedstrijd van uw team even langskomt om de loten op te halen (ook als je a.s. zaterdag een uitwedstrijd hebt) zodat u de loten uit kunt delen aan de spelers. Elke speler krijgt 6 loten om te verkopen. Met elk lot kun je trouwens meerdere loten aan de zelfde persoon verkopen. De verkoop gaat via een eenmalige machtiging, de spelers hoeven dus niet meer met geld over straat.

Een lot kost €3,- en daarvan is €2,40 voor NEO. Van de €2,40 kunt u aan het einde van het voetbal seizoen 50% gebruiken voor een teamuitje, barbecue of een andere activiteit. Dus hoe meer loten je verkoopt als team hoe meer geld je hebt om aan einde van het seizoen iets leuks te doen. Dit moet toch een stimulans zijn om minimaal 6 loten te verkopen!

Zaterdag 24-10-2015 zijn we weer aanwezig in de CO-ruimte bij NEO. De bedoeling is dan dat u alle eenmalige machtigingsbriefjes, maar ook de eventueel onverkochte loten van uw team tegelijk bij ons inlevert.

Wij hopen dat iedereen voldoende is geïnformeerd.
Mocht u vragen of problemen hebben kunt u bellen met Mark Mentink: 06 13 90 85 34.
Alvast bedankt voor de medewerking en we hopen dat de Grote Clubactie een groot succes wordt.

Cluster verenigingsactiviteiten NEO
Maaike Thuss, Rimke Wilmink en Mark Mentink

Reacties