Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
13 april 2016

Laatste kans.....Meld je aan voor de Voetbalquiz 2016!

Zaterdag 16 April wordt in ’t clubhuis een avondvullende quiz gehouden met allerlei voetbalvragen. Het team dat de vragen (opgeluisterd met diverse mooie en leuke voetbalbeelden) het best beantwoord mag zich kronen tot de grootste voetbalkenner 2016

Aanmelden voor de quiz kan t/m 14 april via onderstaand formulier, of per mail naar Jocky (jockenjol@home.nl). Geef hierbij een team van 3 personen door. Deelname is geschikt voor personen van 17 tot 77 jaar!

Deelname voor maar € 5,- p/p inclusief hapjes én kans op prijzen t.w.v. € 400,-.  De quiz zal bestaan uit vragen over clubs, spelers, trainers en allerlei andere voetbalzaken, die voor de kenners wellicht bekend zullen voorkomen uit EK’s, WK’s, de Nederlandse- en de grote Europese voetbalcompetities uit voetbalperiode 1978 t/m 2016.

Ook als je zelf niet aan de quiz deelneemt, is het zeker de moeite waard om in het clubhuis aanwezig te zijn. Je kunt volop genieten van vele oude en mooie, maar vooral ook leuke voetbal-filmbeelden, vol feiten en weetjes over onze favoriete sport.

Start ;      19.00 uur

Prijzen twv; € 400,-

 

Voetbalquiz

 

Reacties