Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
30 mei 2018

Met NEO met de bus naar Colmschate

Komende zondag 3 juni speelt “ons eerste” in en tegen Colmschate haar eerste wedstrijd in de nacompetitie voor een plaats in de tweede klasse van de KNVB.
Het hele seizoen volgde een grote schare supporters ons vlaggenschip zowel in thuis- als uitwedstrijden .
Vooral zondag heeft NEO 1 onze steun hard nodig.
Om zoveel mogelijk “NEO lui” de gelegenheid te geven om getuige te zijn van deze zeer belangrijke wedstrijd zal er zondag om 11.45 uur een grote bus gereed staan op onze parkeerplaats om spelers, staf en supporters samen naar Colmschate te brengen.
De bus vertrekt uiterlijk om 12 uur.
Opgave kan geschieden door een mail te sturen naar voorzitter@rksvneo.nl of eventueel te bellen of te “appen” naar 0622136074 (Harrie Besselink)
Voor een tegemoetkoming in de onkosten kan een ieder bij het verlaten van de bus in Borne een vrije gift deponeren in een “collectezak”.

Op dezelfde dag is er ook de badeendjesrace in het kader van NEO 100 jaar. Wil je mee naar NEO 1, maar ook meedoen aan de badeendjesrace? Geen probleem! Vanaf 09.00 uur kun je je eendjes afgeven bij het Beekpark in de Bornse Maten en ontvang je een lotnummer. Bij terugkomst uit Colmschate kun je je naar het Beekpark begeven alwaar je de finish van de race mee kunt maken. De bus keert weer terug op de parkeerplaats bij het NEO-clubhuis.

Namens het Dagelijks Bestuur,
Harrie Besselink

Reacties