Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
11 juni 2020

Mogelijkheid tot oefenwedstrijden O13 t/m O19 op 20 juni

Vorige week hebben we de voetballers t/m O12 al blij kunnen maken met de aankondiging voor een afsluitend pupillentoernooi op zaterdag 20 juni. Het doet ons deugd om ook de spelers O13 t/m O19 (meiden en jongens) de mogelijkheid te bieden om het seizoen nog een beetje op een leuke manier af te sluiten.

Wij willen jullie namelijk de mogelijkheid bieden om op zaterdag 20 juni vanaf 13.30 nog een onderling oefenpotje te spelen. Dit mag zowel in de nieuwe teamsamenstelling als in de oude…ook gelegenheidssamenstellingen zijn geen probleem. Wil je een oefenpotje spelen tegen een ander NEO-team dan kun je namen van beide teams doorgeven aan Bianca Demmer via oefenwedstrijden-jeugd@rksvneo.nl.

We hebben voor die dag 2 tijdsblokken gereserveerd:

  • 13.30 – 15.00: teams O13 t/m O15
  • 15.00 – 17.00: teams O17 & O19.

De wedstrijden zijn helaas alleen toegankelijk voor spelers en trainers. Anderen mogen het terrein nog niet betreden. Voor drinken etc. moet je zelf even zorgen.

Er kan niet in de reguliere wedstrijdkleding gespeeld worden aangezien de kleding die dag ingeleverd moet worden. Probeer onderling wat afspraken te maken wat de teams aantrekken (trainingstenues). We zullen wel zorgen voor hesjes.

Het is helaas de komende weken nog niet toegestaan om oefenwedstrijden tegen andere clubs te spelen aangezien de protocollen van de veiligheidsregio het niet toestaan dat teams zich tussen dorpen en steden verplaatsen. De verwachting is niet dat dit voor de zomervakantie al wordt toegestaan.

Maak gebruik van de mogelijkheid en veel voetbalplezier op 20 juni!

Jeugdbestuur

RKSV NEO

 

Reacties