Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
12 mei 2016

Nacompetitie voor 2e, A1 en B1;Bekerkoorts bij B3

Drie teams in de nacompetitie en eentje in de bekerfinale. Het worden spannende dagen voor een viertal NEO-teams.

NEO 2 gaat voor promotie naar de eerste klasse. Door de tweede plek te grijpen in de reguliere competitie moeten de troepen van Ben van Rijn eerst in een dubbel duel afrekenen met Albatross uit Apeldoorn, de club waartegen NEO 1 een aantal jaren geleden een wat mindere ervaring had. Laat NEO 2 dat gevoel maar wegnemen! Op tweede pinksterdag (16 mei) wordt er in Apeldoorn om 11.30 uur afgetrapt. De return is op 22 mei om 11.00 uur.

NEO A1 gaat voor handhaving in de hoofdklasse. Het team van Daniel Esman heeft een uitstekende slotserie achter de rug die echter net niet genoeg was voor directe handhaving. Avanti is de eerste tegenstander op weg naar de finale.  In Glanerbrug wordt komende zaterdag om 15.00 afgetrapt. Op 21 mei om 17.00 uur speelt A1 de thuiswedstrijd.

Op een superspannende slotdag (vier kandidaten voor de titel) won NEO B1 mooi bij Victoria ’28, maar SDC’12 sleepte de titel in de wacht. Het B1 van Javier Castilla gaat nu in een dubbel duel met Urk uitmaken wie de volgende ronde bereikt.  A.s. zaterdag moet er vroeg opgestaan worden, want “op Urk” wordt er al om 10.30 afgetrapt. De return is op 21 mei om 13.30 uur.

Na een prachtige bekerserie mag NEO B3 proberen tegen DEC’10 B1 de kroon op het bekerseizoen te zetten. Op sportpark Zuid in Aalten gaat B3 om 13.00 aan hun finale beginnen.

We wensen alle vier teams veel succes in hun finales en hopen dat veel NEO-mensen ze gaan ondersteunen.

Reacties