Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
04 september 2020

NEO 1 bekert tegen Den Ham, ook interessante duels O23 en VR1

Een aantal interessante wedstrijden voor NEO-teams dit weekend.

NEO O23 bijt om 16.00 uur het spits af door tegen HSC’21 O23 het openingsduel van de competitieduel te spelen. Spannend voor trainer Laurens Oude Breuil, zijn team en ook voor TC dat de moedige stap nam om met een O23 de competitie in te gaan. HSC was al te gast op de Richard Bertelink Memorial en liet met name in het duel tegen NEO 1 een uitstekende indruk achter.

Om 18.30 uur is het de beurt aan NEO 1 dat, wie weet voor de eerste keer ooit, de strijd aanbindt met Den Ham, al jarenlang een stabiele zaterdag tweedeklasser. Den Ham heeft rond de eeuwwisseling een tijdje in de eerste klasse gespeeld, daalde weer even af naar de derde, maar is sinds een jaar of acht weer in de tweede actief. De Hammers wonnen hun eerste bekerduel tegen Dedemsvaart fors en NEO zal moeten winnen om de kansen op verder bekeren in stand te houden.

Zondagmorgen is het de beurt aan VR1, dat na de mooie zege op Warnsveldse Boys in Raalte tegen de gelijknamige club zal proberen de kansen op de volgende bekerronde intact te houden. In Raalte wordt om 11.30 afgetrapt.

Reacties