Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
06 februari 2015

NEO 1 gaat op bezoek bij Oldenzaal

Nadat het weer twee keer roet in het eten heeft gegooid, lijkt NEO zondag tegen Oldenzaal de competitie te kunnen hervatten. Meteen een lastige klus, want de formatie van Clemens Zwijnenberg staat net boven NEO en heeft duidelijk de ambitie uitgesproken weer naar de derde klasse te willen. Het seizoen van de Oldenzalers verloopt tamelijk goed met mooie overwinningen op bv. Reutum en EMMS als resultaat

In Borne kreeg Oldenzaal indertijd een 3-2 nederlaag om de oren en dat was voor NEO wellicht net iets teveel. De ploegen waren erg aan elkaar gewaagd, maar een voorbeeldig teamprestatie zorgde voor 2 NEO-treffers in de slotfase.

NEO heeft een vrijwel fitte selectie (behalve de 2 langdurig geblesseerden uiteraard) en heeft vijf keer geoefend in de winterperiode. Er lijken steeds meer vaste patronen te verschijnen in het spel van de bij vlagen wel erg jonge ploeg van Jan Willem van Holland. Maar als het zondag “om het eggie” gaat moet blijken of die lijn kan worden vastgehouden.

De spelers hopen dat veel NEO het korte tripje naar de rand van het Hulsbeek zullen maken om het team te ondersteunen. De aanvang is alweer om 14.00 uur.

Reacties