Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
05 december 2014

NEO 1 gaat op bezoek bij Sportlust Vroomshoop

Voor NEO 1 wacht komende zondag een tegenstander waartegen wellicht nog nooit eerder in competitieverband is gespeeld, namelijk Sportlust uit Vroomshoop. Vorig jaar kon in dat dorp dubbel feest gevierd worden, want zowel Vroomshoopse Boys (de grote broer die op zaterdag speelt) als Sportlust promoveerden (zie feestfoto). Voor de zondagclub een topprestatie, want ze hebben slechts 3 seniorenteams in de competitie en een relatief bescheiden jeugdafdeling. Eigenlijk was de club, die getraind wordt door Robert Harperink (een oud-jeugdtrainer van NEO) altijd te vinden in de 5e of 6e klasse.

De blauwgelen hebben het lastig in de 4e klasse, want er werd tot nu toe slechts één keer gewonnen en afgelopen zondag werd in Fleringen het vierde punt gepakt. De winstpartij was echter in Vasse, de plek waar NEO niet verder kwam dan een gelijkspel…..!

NEO zelf had een vervelende slotfase tegen Saasveldia, waarin niet alleen twee punten werden verspeeld, maar Bjorn Tijhuis ook nog eens tegen een automatische schorsing opliep, vanwege een zeer twijfelachtige rode kaart. Het wordt dus alweer puzzelen voor Jan Willem van Holland, die echter ook zal zien dat zijn team de fase van kansloze wedstrijden die in het begin van het seizoen gespeeld werden allang voorbij is.

Gezien de kleine verschillen op de ranglijst zou een overwinning in Vroomshoop zomaar een leuke sprong op de ranglijst kunnen betekenen. Het zou leuk zijn als veel NEO-aanhangers komen kijken op sportpark de Bosrand waar ook om 14.00 wordt afgetrapt.

 

Reacties