Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
31 oktober 2014

NEO 1 gaat op bezoek bij SV Enter

Na de mooie overwinning tegen Fleringen wacht NEO 1 komende zondag waarschijnlijk een zwaardere krachtmeting. In Enter zal moeten worden aangetreden tegen de plaatselijke SV. De ploeg uit het “Klompendorp” is nog ongeslagen, hoewel die status een paar keer aan een zijden draadje gehangen heeft. Tegen Oldenzaal en EMMS hebben de mannen van Henk Mennegat niet over geluk te klagen gehad, maar aan de andere kant dwing je zoiets ook af. Het geeft tevens aan dat de Enternaren verdedigend sterk zijn: nog maar 6 goals tegen. Afgelopen zondag pikten de roodwitten in blessuretijd de volle 3 punten mee uit Vasse (zie foto) en staan daardoor op een keurige 5e plek met een wedstrijd minder gespeeld dan de 3 koplopers.

Bij NEO zal het weer afwachten wie aan de start verschijnt, maar de prestatie van afgelopen zondag is goed geweest voor de moraal! Veel jonge spelers kloppen aan de deur voor een plek in de basis, een ontwikkeling die goed is voor de club.

Op basis van de krachtmetingen van vorig seizoen zal er geen spectaculair krachtsverschil te verwachten zijn op het mooie sportpark Krompatte en we hopen dan ook dat veel mensen om 14.00 uur in Enter aanwezig zullen zijn om de aftrap mee te maken.

Reacties