Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
11 maart 2016

NEO 1 gaat op bezoek bij traditieclub AVC Heracles

Na een moeizame start in 2016, met veel gelijke spelen, heeft NEO inmiddels weer twee overwinningen kunnen bijschrijven. Acht finales resteren er nog en zo zal elke wedstrijd ook benaderd moeten worden. Op basis van de ranglijst en de thuiswedstrijd is NEO tegen AVC Heracles natuurlijk favoriet, maar met die gedachte in je achterhoofd kun je ook lelijk op de koffie komen.

Promovendus Heracles begon de competitie voortvarend. Na vier wedstrijden stond de teller al op acht punten, maar daar zijn er in het vervolg slechts zes bijgekomen, waardoor het team van Ronny Braak zich in de degradatiezone bevindt. Toch heeft Heracles een aantal prima resultaten staan met gelijke spelen tegen teams uit het bovenste deel van de ranglijst.

De gastheren van zondag zullen tot op het bot gemotiveerd zijn om eindelijk weer eens drie punten te pakken in de strijd om lijfsbehoud. Voor NEO moet hetzelfde gelden, maar dan aan de andere kant van de ranglijst. Het eerste heeft zichzelf in een mooie uitgangspositie gemanoeuvreerd, maar zal dat elke week moeten waarmaken.

Het mooie van Jan Willem van Holland is dat hij achter zijn basiself een mooie groep spelers heeft die eventuele blessures of schorsingen op kunnen vangen. Dat soort zaken kunnen in de slotfase van een competitie wel eens heel belangrijk zijn.

We hopen dat er zondag veel NEO-mensen komen kijken bij het veld met de fantastische tribune. De aanvang aan de Bornsestraat is 14.00 uur.

NEO 2 ontvangt, na de zeperd van afgelopen zondag tegen Bon Boys, nu koploper Rigtersbleek. In de strijd om de nacompetitieplekken zou een overwinning niet verkeerd zijn.

Reacties