Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 januari 2015

NEO 1 hervat de competitie in en tegen Reutum

Er zijn betere weersomstandigheden denkbaar om naar een voetbalwedstrijd te gaan kijken. Maar ijs en weder dienende wordt de competitie voor NEO komende zondag hervat met een uitwedstrijd tegen Reutum. Op 14-09, toen de thuiswedstrijd werd gespeeld, was het contrast qua temperatuur groot! Als dat ook zo voor de uitslag zou kunnen zijn…..

Zoals bekend gingen de eerste twee competitiewedstrijden van NEO hopeloos de mist in: verliezen met 5-1 en 5-0, daar word je niet vrolijk van. Reutum is bezig aan een geweldig seizoen en staat stevig in de brede kopgroep, waar NEO net buiten valt. De mannen van Marc Wijnreder zijn met afstand de meest scorende ploeg van 4A met een gemiddelde van maar liefst 3,5 goal per wedstrijd. Ongekend productief! Met Niek Brunninkhuis hebben ze een ware goalgetter in huis, maar ze hebben veel meer mensen die een goal kunnen maken.

Voor NEO was het jammer dat de laatste wedstrijd, tegen Borne, in een kater eindigde. In een draak van een treffen waren de gasten scherper in de afwerking en dan win je gewoon. Toch staat NEO “slechts” 6 punten achter op de virtuele koploper van de andere kant van de Twickelerblokweg.

De winterstop werd door Jan Willem van Holland en zijn team gebruikt om een drietal nuttige oefenwedstrijden te spelen. Tegen HSC ’21 2, Reunie en ABS waren de resultaten respectievelijk 2-2, 4-3 en 5-0. De meeste blessures zijn genezen (behalve de langdurig afwezigen Salim en Tom) en er is zowaar weer keuze voor van Holland!

Al met al een zware, maar leuke uitdaging aan het begin van 2015. Twente en Heracles spelen vanavond al, dus het zou leuk zijn als veel mensen een kijkje komen nemen in Reutum. De aanvang is 14.00 uur.

Reacties