Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 januari 2022

NEO 1 oefent zondag om 12.00 tegen Losser

Het was deze week strepen strepen en nog eens strepen voor de planners bij NEO.

Vanaf woensdag ging er door zo´n vijftien(!!) duels een streep. Veel op zaterdag, maar ook alle duels op zondag, behalve dus het oefenpotje van NEO 1.

De mannen van Michel Steggink hadden zich met dit duel willen voorbereiden op de herstart van de competitie op 6 februari tegen het sterke Eilermark. Dat bleek gisteren ineens anders te zijn geworden. De KNVB besloot dat de hele competitie, inclusief nacompetitie, toch zal worden uitgespeeld en plande op 6 en 13 februari eerst inhaalduels en die heeft NEO 1 niet. Derhalve begint NEO´s keurkorps op 20 en 27 februari met twee uitduels, tegen Lemelerveld respectievelijk Bon Boys. Op 6 maart de eerste thuiswedstrijd, tegen oude rivalen Achilles’12. Uiteindelijk zal de competitie voor NEO 1 zo’n drie maanden stil hebben gelegen, na de overwinning op Grol eind november.

Voorafgaand aan de herstart op 20-02 wordt er op 6 februari geoefend bij WVV´34 en op 13 februari thuis tegen de Tukkers, beide goed presterende clubs in de derde klasse.

Zondag dus om 12.00 thuis tegen Losser, de club die druk bezig is een fusie met AJC’96 te bewerkstelligen. De ploeg wordt nu getraind door Niki Leferink, die volgend jaar verkast naar WVV’34.

Publiek is weer welkom, dus wellicht zit er een bezoekje aan ’t Wooldrik in rond het middaguur. De kantine is geopend.

 

Reacties