Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 november 2014

NEO 1 ontvangt UD W. NEO F4 speelt voorwedstrijd tegen UD F3

Na het gelijke spel tegen Vasse van een paar weken geleden heeft NEO 1 de draad goed opgepakt door zowel tegen Fleringen als tegen Enter drie punten op het conto bij te laten schrijven. In beide gevallen was die overwinning verdiend, hoewel ook in beide wedstrijden NEO na een 2-0 voorsprong de tegenstander weer in wedstrijd liet komen. Gelukkig voor de mannen van Jan Willem van Holland trok een derde treffer de pot over de streep en is een plek in de zeer ruime bemeten subtop NEO’s aandeel in 4A op dit moment. Het aardige aan die stand is dat de verliespartijen die NEO liet noteren ook juist tegen de top drie van dit moment waren: De Tukkers, Reutum en EMMS. Een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen dus?

Zondag speelt NEO de eerste van twee achtereenvolgende thuiswedstrijden, waar overigens wel een rustpauze van twee weken tussen zit. Het Weerselose UD is de tegenstander op ’t Wooldrik. De mannen van trainer Jordy Vos zijn sinds kort ook de trotse bespelers van kunstgras, hetgeen NEO in later deze competitie lijfelijk zal ondervinden. De geelzwarten zijn de competitie matig begonnen: twee overwinningen en vijf nederlagen, hetgeen ze op een gevaarlijke elfde plek heeft doen belanden. Alleen tegen Sportlust en Fleringen werd de volle winst behaald. UD scoort heel moeilijk, want de voormalige ploeg van Tom Spitshuis heeft het net nog maar zes keer kunnen vinden in zeven wedstrijden. Als het aan NEO ligt mag dat uitbouwen van het aantal gescoorde goals ook nog wel even op zich laten wachten, want dan kunnen de wonden in de goed gevulde ziekenboeg op een wat meer relaxte manier worden gelikt. Los van het feit of alle genezen spelers direct weer ingezet zullen gaan worden voor NEO 1 (hun vervangers kwijten zich immers meer dan uitstekend van hun taak), zou het voor de gehele A-selectie een grote verbetering zijn als er op 23 november wat meer spelers ter beschikking zouden staan.

Het weer wordt dan wel wat frisser, maar we zouden het leuk vinden als u NEO 1 zondag wederom aan komt moedigen. De aanvang is en blijft 14.00, maar als u wat eerder komt, dan ziet u twee pupillenteams tegen elkaar spelen. Om 12.30 trappen NEO F4 en UD W F3 namelijk af voor een heuse voorwedstrijd.

Reacties