Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
05 juni 2017

NEO 2 promoveert naar de eerste klasse na tweeluik met ATC '65 2

In een meer spannende dan goede wedstrijd heeft NEO 2 ten koste van ATC ’65 2 promotie bewerkstelligd naar de eerste klasse. Een unieke prestatie van dit jonge team!

Vorige week werd al een voorschot genomen op de promotie door op ’t Wooldrik met 3-1 te winnen, maar ook toen was al helder dan het nog lang geen gelopen koers was. Het ook jonge tweede team van ATC ’65 liet zien dat het over veel voetballend vermogen beschikte.

ATC was in de return dan ook de ploeg die veruit het meeste balbezit had, maar daar eigenlijk weinig mee deed. Met name de linkerspits was voortdurend dreigend in zijn acties en de geblokte centrumspits was lastig te bespelen. Het aantal kansen was echter minimaal en NEO had in de omschakeling zelfs een paar goede mogelijkheden. Ruststand echter 0-0

Na de pauze voerden beide teams de nodige wijzigingen door en het spelbeeld bleef ongewijzigd. Pas vlak voor tijd viel de 1-0. ATC kreeg een strafschop die Bob Peterman nog bijna pakte ook. In het restant van de wedstrijd pompte ATC alles naar voren hopend op een bal die toevallig goed zou vallen. Dat gebeurde echter niet en na ruim negen minuten extra tijd konden de mannen van Ben van Rijn juichen en is de eerste klasse nu wel bereikt, ndat vorig jaar MVV ’29 2 te sterk bleek.

Felicitaties gaan uit naar de spelers en de begeleiding rond trainer Ben van Rijn. Leider Dennis Diepenmaat zal trouwens zelden zo’n fraaie verjaardag gehad hebben.

Op naar de eerste klasse!

Voor veel foto’s bekijk het album

Bekijk het fotoalbum

 

Reacties