Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
09 mei 2017

NEO 2 speelt in de nacompetitie tegen Lemelerveld 2

Er was een overduidelijke parallel te trekken tussen 30 april en 7 mei. NEO 1 verspeelde op eerstgenoemde datum de titel door totaal tegen de verhouding in te verliezen van Vogido en NEO 2 overkwam hetzelfde een week later.

Op 7 mei troffen NEO 2 en koploper Bon Boys 2 elkaar. In een gelijk opgaande wedstrijd leek het jonge team van Ben van Rijn de overwinning naar zich toe te trekken middels een treffer van Rick ten Tusscher vlak voor tijd. Die treffer zou genoeg zijn geweest voor een beslissingswedstrijd tegen datzelfde Bon Boys.

Helaas bleek de treffer niet voldoende, want nadat eerst een Bon Boys-speler wellicht rood had moeten krijgen in plaats van slechts geel scoorde NEO de bevrijdende 2-0. De assistent van de gasten zag hiermee de kampioenskansen in rook op gaan en besloot te vlaggen. Volledig ten onrechte, maar hij kreeg de arbiter van dienst wel zover dat de treffer geannuleerd werd. In de derde minuut van de blessuretijd bleek het vlagsignaal goud waard, want de ploeg uit Haaksbergen scoorde uit een scrimmage de gelijkmaker en ging daardoor met de titel aan de haal.

Aan NEO 2 de schone taak om de batterij weer op te laden voor een tweeluik met Lemelerveld 2 dat in de naastgelegen tweede klasse als derde eindigde na kampioen Loenermark en Epe.

De eerste wedstrijd wordt komende zondag om 10.00 uur gespeeld in Lemelerveld, terwijl een week later de return gepland is op ’t Wooldrik, Dat duel begint om 11.00 uur. Als NEO als winnaar uit de strijd komt wacht nog één tegenstander die ook in een uit- en thuiswedstrijd bestreden zal moeten gaan worden.

We hopen dat veel NEO mensen het piepjonge NEO 2 zullen komen aanmoedigen in hun strijd om promotie.

 

Reacties