Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
28 mei 2017

NEO 2 wint eerste wedstrijd finale nacompetitie met 3-1 van ATC '65 2

NEO 2 heeft op een broeierig Wooldrik met 3-1 weten te winnen van ATC ’65 2 in de eerste wedstrijd van de finale om een plek in de eerste klasse.

Twee erg jonge teams verschenen aan de aftrap en maakten er een redelijk gelijk opgaand duel van. De gasten van het Slangenbeek beschikken net als NEO over een goed voetballende ploeg die met een 3-1 achterstand nog zeker niet kansloos is.

Nadat Rick ten Tusscher na een prachtige aanval door het midden verzuimde NEO op 1-0 te zetten deed Stijn Baars dat even later wel. Een vrije trap van de rechterkant kopte hij fraai binnen.9 (zie foto)

Gedurende de rest van de eerste helft nam NEO wat gas terug en ATC had een overwicht. Verder dan een schot op de binnenkant van de paal kwamen ze echter niet. Stijn Baars teisterde na een mooie beweging overigens nog de laat boven de ATC-goalie.

Vlak voor rust een vervelende botsing. Bij een kopduel raakten Stijn Baars en een ATC-speler elkaar vol op het hoofd. Omdat de verzorging enige tijd zou gaan duren besloot de arbiter de rust wat te vervroegen. Beide spelers kwamen met hechtingen terug en het is dus de  vraag of ze er in de return bij kunnen zijn.

Toen na de pauze Rick ten Tuscher en Mauro Lohuis NEO op een 3-0 voorsprong zetten leek het even een gelopen koers. Maar de 3-1 van ATC maakte dat de return nog een spannende aangelegenheid kan worden.

ATC ’65 2 tegen NEO 2 wordt op tweede pinksterdag 5 juni om 11.30 gespeeld op sportpark Slangenbeek. We hopen u daar, net als vanmorgen, met velen te kunnen begroeten.

Reacties