Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
12 januari 2015

NEO 34 jubilarissen rijker!

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van de voetbalvereniging werden maar liefst 34 jubilarissen gehuldigd. In het bomvolle clubhuis werden de versierselen door voorzitter Harrie Besselink opgespeld. Harrie werd zelf ook gehuldigd voor het 40 jarig lidmaatschap. Gerhard Weber werd gehuldigd voor zijn 70 jaar lidmaatschap. Vervolgens nam KNVB bestuurslid Joop van der Kolk het woord. De KNVB benoemde Jan Kemper tot lid van verdienste voorwaar een hoge onderscheiding van de KNVB. Jan was blij verrast.

DE JUBILARISSEN
25 jaar lid: Danny Wolsink, Robert Kremer, Tom Oldejans, Dennis Rasch, Arno Wesselink, Niels Ellenbroek, Stefan Filart, Michael ten Heggeler, Marco Oosterbroek, Henk Overvelde, Jeremy Zeelen, Hans Spenkelink, Marcel Geerdink, Dennis de Jong, Herman Ellenbroek, Harrie van der Kolk, Richard Freriksen en Rob Wensink.
40 jaar lid: Hans Olde Olthof, Frits Baartman, Marty Hek, Robert Wissink, Tonny Seelen, Leo Knuif, Johan Koning, Harrie Besselink, Jocky van Asten en Frank van Duist.
50 jaar lid: Johan Leverink, Henry Westerbeek, Gerard ter Haar, Frans Perik en Jan Bertelink.
60 jaar lid: Henk Brama
70 jaar lid: Gerard Weber

Tijdens de nieuwjaarsreceptie sprak Voorzitter Harrie Besselink de leden toe. Korte terugblik over 2014 en een kijk in de toekomst. NEO is gezonde vereniging die ook veel hecht aan normen en waarden. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Voorzitter Besselink riep de leden dan ook op om medewerking te verlenen aan de actie om de kleedkamergeaccommodatie van zonnepanelen te voorzien. Op deze middag was ook een soort van Kick off ter voorbereiding van het 100 jarig bestaan in 2019. Dit jaar wordt de jubileumcommissie gevormd. Suggesties zijn van harte welkom!

Fotoreportage: Robert ter Doest


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


Reacties