Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
02 december 2014

NEO 35+ behaalt in het eerste seizoen het kampioenschap

Nadat NEO een aantal jaren mee had gedaan aan de KNVB 45+ competitie liep de belangstelling daarvoor door allerlei oorzaken terug.

Een nieuw initiatief werd door een groep NEO-mensen aangegrepen om toch een balletje te gaan (of blijven) trappen in een iets vrijblijvender setting: de 35+ competitie. Eens per drie weken worden er op de vrijdagavond vier wedstrijden van twintig minuten gespeeld en dan per speelavond op een andere accommodatie. Op 5 september vond de eerste avond bij NEO plaats en afgelopen vrijdag was de vijfde en laatste “speeldag”, waardoor elk team op twintig wedstrijden uitkwam. Op die laatste avond bleek dat NEO 35+1 nog wat uit kon lopen op de belagers en eindigde met vijf punten voorsprong op de buren van BZSV. Herbstmeister dus en waarschijnlijk in een hogere afdeling in het voorjaar.

Het initiatief blijkt goed aan te slaan, want behalve het feit dat NEO er op die manier een aantal spelende leden bij kreeg is ook de opzet dusdanig dat je niet elke week “verplichtingen” hebt en ook de zondag vrijaf hebt. Uiteraard is ook de nazit heel belangrijk! Het NEO-team heeft inmiddels zelfs een heuse wachtlijst!

De mannen die het NEO 35+ team, onder leiding van Walter Tannemaat, bevolkten waren Wouter Kwakkenbos, Rob van Buuren, Wim Donnicke, Edwin Zeevalkink, Iwan Schoot Uiterkamp, Dennis Siero, Berry Punt, Richard Kienhorst, Huub Munsterhuis, Marco van Buuren, Michel Oude Veldhuis en Frank Kroese. Mitchell Hoekstra en Marc Brinkcate zijn in de loop van het seizoen gestopt.

Op de foto wordt trots de kampioensschaal getoond!

Reacties