Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
17 mei 2019

NEO 5 gaat zondag voor het kampioenschap, maar nog meerdere NEO-teams zijn in de race

Na het mooie feest van afgelopen weekend wordt er zaterdag en zondag weer gewoon gevoetbald.

NEO 5 gaat zondag, na VR1, de tweede seniorenkampioen worden, daar bestaat eigenlijk geen twijfel over. Het team heeft nog maar één schamel puntje nodig om de champagne te ontkurken, terwijl ook het doelsaldo vele malen beter is dan de concurrentie. Tegenstander is in Beckum TVO 3.

Maar NEO heeft nog diverse andere teams die de titel kunnen behalen, maar dat zal dit weekend waarschijnlijk nog niet gaan gebeuren.

Over NEO 1 is hier al voldoende geschreven, maar ook 35+1 en 35+3 zijn kansrijk. 35+1 heeft nog één speelavond te goed, overigens wel met drie duels, en 35+3 speelt eind mei nog op twee vrijdagavonden.

Na de promotie van JO19-1 kan het team van Arnoud Bartelink ook nog kampioen worden. Naast een goed resultaat zaterdag uit bij de Zweef zal er ook tegen ATC JO19-2 gewonnen moeten worden op de slotdag.

En wat te denken van NEO JO19-3! Met nog drie duels te gaan heeft het team het minst aantal verliespunten van allemaal.

In de categorieën JO17 en JO15 zijn er, na het kampioenschap van JO17-1 geen echte titelkandidaten meer, maar de meeste team presteren erg goed! JO15-3 heeft, met nog twee inhaalwedstrijden én een duel tegen koploper Borne te gaan, wel nog een kleine kans op de titel.

Dan de pupillen.

JO13-3 staat bovenaan en speelt zaterdag de topper bij Excelsior ’31 JO13-4 dat drie verliespunten minder heeft. Daarna resteren nog twee duels.

NEO JO13-5 staat maar een puntje achter op Sparta E JO13-6 en dat met nog twee duels te spelen. Beide ploegen ontmoeten elkaar helaas niet meer.

Met nog twee duels te gaan heeft ook JO13-6 nog een kleine kans op de titel. Ze staan dan maar drie punten achter koploper SDC’12 JO13-4, maar daartussen liggen nog twee andere teams op de loer.

JO11-1 gaat opnieuw als een speer! Een nieuw kampioenschap ligt in het verschiet en dat zou theoretisch zaterdag al kunnen, maar dan moeten meerdere andere teams steekjes laten vallen. Dat de titel er komt staat wel vast!

Zoals bekend worden er vanaf JO10 geen standen opgemaakt en dus ook geen titels vergeven.

 

Reacties