Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
19 mei 2016

NEO A1, B1 en NEO 2 spelen de return in de nacompetitie

NEO B1 speelde afgelopen zaterdag op Urk tegen de fysiek sterke B1 van de gelijknamige club. B1 verloor helaas met 3-2 en miste in blessuretijd zelfs een penalty. De mannen van Javier Castilla zouden in staat moeten kunnen zijn de marge van een doelpunt goed te maken. NEO B1 – Urk B1 begint om 13.30

NEO A1 speelde uit bij Avanti, won met 2-1 en creëerde op die manier een mooie uitgangspositie voor de volgende ronde. De wedstrijd in Glanerbrug ging behoorlijk gelijk op, dus Avanti is zeker nog niet uitgeschakeld. De return begint zaterdag om 17.00 uur, na het E- en F-toernooi.

Tot slot NEO 2. Ook dat team miste een penalty, waardoor de 1-1 eindstand bij Albatross 2 anders had kunnen uitvallen. De equipe van Ben van Rijn had een veldoverwicht, maar wist dat dus niet in winst om te zetten. Desondanks is de uitgangspositie prima en zou NEO 2 zomaar in de finale terecht kunnen komen waar promotie naar de eerste klasse afgedwongen kan worden. Omdat zondag het Henny Hemink-toernooi wordt gespeeld speelt NEO 2 ’s zondagmorgen om 10.00 uur op het hoofdveld van de buren van BZSV.

We hopen dat veel NEO-mensen de drie teams kommen steunen in hun strijd om promotie/handhaving!

 

 

Reacties