Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
04 juni 2016

NEO A1 bereikt de finale van de nacompetitie

NEO A1 begon in Albergen met een kleine 1-0 voorsprong uit de thuiswedstrijd. Op het bloedhete kunstgras leek NEO in de eerste helft niet altijd bij de les en daarmee leek de 1-0, die na ruim twintig minuten gemaakt werd, als ruststand niet geheel onterecht. Jason Kimmels dacht er echter anders over. Vijf minuten voor de pauze schoot hij een vrije trap magistraal binnen: 1-1 (zie foto)

In de tweede helft was NEO veel beter bij de les, ging vlotter combineren en had langer balbezit. De Tukkers kreeg nog wel een paar kansen, waarvan er eentje, na een prachtige aanval, net nog door Bas Spenkelink kon worden gepareerd. NEO deed te weinig met de geboden ruimte want er kwamen diverse mogelijkheden om de 1-2 te maken. Daarom bleef het in de terecht erg lange blessuretijd spannend, maar kon het gelijkspel met hard werken over de streep getrokken worden.

De finale is bereikt en er wacht dus nog één horde om de plek in de hoofdklasse veilig te stellen. Komende zaterdag zal Stevo A1 de tegenstander zijn. De ploeg uit Geesteren won over twee wedstrijden (3-3 en 2-4)  van SVZW. We zullen u op de site informeren waar deze wedstrijd gespeeld gaat worden.

 

Reacties