Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
09 juni 2016

NEO A1 op zoek naar lijfsbehoud

NEO A1 kende een bijzonder seizoen. In de winterstop vrij troosteloos op een nacompetitieplek, maar het team kon door een enorme eindspurt zich zelfs nog bijna rechtstreeks handhaven. Helaas lukte dat niet, zodat A1 veroordeeld werd tot de nacompetitie.

In de eerste ronde was Avanti de tegenstander. In Glanerbrug werd met 2-1 gewonnen, terwijl de thuiswedstrijd pas vlak voor de verlenging werd beslist door de 1-1 gelijkmaker van Jason Kimmels.

De Tukkers A1 was de volgende opponent. Een taaie ploeg, hoewel voetballend minder dan Avanti. In Borne won NEO A1 met 1-0 en afgelopen zaterdag werd op het bloedhete kunstgras in Albergen met 1-1 gelijkgespeeld. Alweer Jason scoorde de NEO-treffer uit een fraaie vrije trap. De finale was een feit.

Nog één krachtproef resteert. Zaterdag om 11.00 uur is Stevo A1 de tegenstander. Plaats van handeling is het mooie kunstgrasveld van UD in Weerselo. De mannen uit Geesteren bleven achtereenvolgens Achilles’12 A1 en SVZW A1 de baas. De wedstrijdverslagen lezend koppelt het team voetballend vermogen aan een gezonde portie vechtlust. Zoals het hoort dus!!

Het belooft een spannende clash te worden en we hopen dat veel NEO mensen, ondanks het grote 9×9 toernooi, de weg naar Weerselo weten te vinden om A1 te steunen.

Reacties