Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
11 juni 2016

NEO A1 strandt tijdens laatste missie

Na twee tegenstanders (Avanti en De Tukkers) uitgeschakeld te hebben in de nacompetitie moest NEO A1 in de finale aantreden tegen Stevo A1 dat in de reguliere competitie gedeeld tweede was geworden achter kampioen de Zweef.

Op het mooie kunstgras van UD in Weerselo ging NEO A1 fors onderuit. Nadat de mannen uit Geesteren binnen een kwartier op 2-0 waren gekomen stond A1 voor een schier onmogelijke taak. Dat bleek ook zo te zijn. Beide teams deden voetbaltechnisch niet eens voor elkaar onder, maar de daadkracht en effectiviteit van de boys in geel/rood bleek veel groter. Uiteindelijk werd een pittige 6-0 nederlaag de einduitslag.

NEO A1 kende een turbulent seizoen. Een uiterst povere eerste seizoenshelft werd afgesloten met een trainerswissel. De opleving in het voorjaar bleek dusdanig dat NEO A1 zich bijna rechtstreeks handhaafde en zelfs even de derde periodetitel in het vizier had. Beide opties waren echter een brug te ver, net zoals dus de finale van de nacompetitie.

Volgend jaar speelt A1 in de eerste klasse en het is een mooie uitdaging voor Daniel Esman en zijn mannen om daarin goed te presteren.

 

Reacties