Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
12 mei 2015

NEO bejubelt opnieuw 3 kampioenen: C6, E5 en E11

Zoals u een tijdje geleden al op de site kon lezen waren er nog diverse teams in de race voor het kampioenschap. Ook afgelopen week konden drie teams de zo felbegeerde kampioensvlag hijsen! Van harte gefeliciteerd!

Allereerst C6. Het team van Herbert Sonder eindigde in het najaar in de middenmoot, maar was in het voorjaar duidelijk te sterk voor de rest. Ondanks een nederlaag tegen Heracles C3 was de 5-1 overwinning tegen BWO C6 ruim voldoende voor de eerste plek. Op de foto bij dit artikel zien we op de bovenste rij van links naar rechts; Ronan Hoekstra, Coen Cozijnsen, Ferry Gigengack, Franco Gigengack, Brain Nijhof, Martijn Sonder, Job de Boer, Herbert Sonder. Onderste rij van links naar rechts; Ivo Ribberink, Joël de Leeuw, Stef Busschers, Tim Willemsen, Mart de Roos

Voor E11, dat eind 2014 ook al hoog was geëindigd (derde), leek alles af te hangen van de slotwedstrijd bij Barbaros E2. Maar doordat dat team tegen een onverwachte nederlaag opliep werden NEO E11 via de 5-1 overwinning tegen Hengelo E3 onbereikbaar voor de overige teams. Op de foto ziet u boven van links naar rechts: Twan Nijland, Sil Boers, Jasper Neerhof, Mike Kosse en Joost Kruydenberg. Onder: Alex ter Doest, Daan Beijerink, Jasper Kole en Atilay Akca. Het team werd getraind en begeleid door Frank Neerhof, Marcel Beijerink, Klaas Kole en Peter Kruydenberg. Neo E11 kampioen

 

 

 

 

E5 leverde misschien wel de meest bijzondere prestatie. Na het najaarskampioenschap ging het team een klasse hoger spelen en ook daar werden ze kampioen! E5 maakte NEO E5 voorjaarskampioenhet zichzelf wel lastig door de voorlaatste wedstrijd van de Tukkers te verliezen, zodat het laatste duel de beslissing moest brengen. Pikant detail: het was tegen naaste concurrent Almelo E1 dat één punt achterstand had. Door het 1-1 gelijkspel bleef de voorsprong echter intact en kon het team opnieuw juichen. Het team van leider Jeroen Baartman en Jacques van NEO E5 leider op vakantie siteKrugten bestaat uit Tije Muijzer, Tobias van Krugten, Jurre Damhuis, Ryan Simons, Koen Munsterhuis, Koen Baartman, Jasper Hansté, Morris Bonthuis en Stijn Klatte. Op de foto staan een paar extra spelers omdat E11 te kampen had met blessures en vakanties. Leider Jacques van Krugten en zijn zoon Tobias volgden vanaf hun vakantieadres via Whatsapp de wedstrijd op de voet.

Van Fons en Lucien Simons kregen we de volgende leuke bijdrage die we even ingevoegd hebben in het totale bericht.

KAMPIOENEN!!   NEO E5 voor de tweede keer in 1 seizoen kampioen!

Wat een toppers. Nadat vorig jaar veel wedstrijden werden verloren als 1ejrs spelers tegen voornamelijk 2e-jaars teams, kwam dit voetbaljaar de grote ommekeer. Vanaf september ging het prima onder de bezielende leiding van Jacques van Krugten  en Jeroen Baartman. Alle wedstrijden in de najaarscompetitie werden gewonnen met een score van precies 100 doelpunten. E5 promoveerde van de 4e klasse naar de 3e klasse. Met sterkere tegenstanders zouden overwinningen minder vanzelfsprekend worden. Niets bleek minder waar: E5 groeide in haar spel en de winst bleef komen. De hele voorjaarscompetitie stond NEO E5 op de eerste plaats, maar oh wat maakten de spelers het spannend. Vorige week in Albergen hadden ze al kampioen kunnen worden. Ze lieten het liggen met een verlies van 0-3 tegen de nr. 9. Nummer 2 SV Almelo won bij ATC. Dus kwam het aan op de laatste competitiewedstrijd thuis afgelopen zaterdagmorgen. Jammer dat de jongens niet als echte sterren op het hoofdveld terecht konden. Bij winst kon de directe tegenstander SV Almelo de koppositie veroveren. Het was erop of eronder. De strijd verliep spannend en fanatiek met een groot publiek.  Vanwege blessures en een vakantieganger, waren Tijn , Milan en Leco niet te beroerd E5 een handje te helpen. Zo gingen ze de strijd aan. Tot grote schrik ging de bal voor de rust door een schlemielige terugspeelbal in eigen doel. Spanning alom en toeschouwers van SV Almelo staken al vuurwerk af. Gelukkig wist Jurre vanuit een onmogelijke situatie toch met wat duw en trekwerk de bal in het doel van de tegenstander te krijgen: 1-1. Het gelijkspel was voldoende om kampioen te worden. E5 promoveert nu als het goed is naar de 2e klasse. Een mooie uitdaging voor het nieuw E5 team, want na de zomervakantie gaat dit topteam door naar de D.  Spelers, trainers en ouders bedankt voor de leuke en gezellige wedstrijden het afgelopen jaar.

Fons en Lucien Simons

NEO E5 voorjaarskampioen 2

 

 

 

 

Reacties