Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
12 november 2017

NEO bekert door ten koste van Oldenzaal: 5-0

NEO heeft zich tamelijk eenvoudig weten te plaatsen voor de volgende bekerronde. Oldenzaal, dat een aantal spelers miste, werd ruim geklopt.

Jan Willem van Holland liet Jesse Keur, Stijn Hondeveld en Stijn Baars in de basis starten. De drie “broekies” kweten zich voortreffelijk van hun taak, waarmee de keuzemogelijkheden van de oefenmeester groter worden.

Al vrij vlot brachten Mauro Lohuis en Ron Spoler de stand op 2-0, waarna een wat rommelige fase aanbrak met de nodige onnauwkeurigheden.

Na de thee bouwden Jochem Stam, Bjorn Tijhuis en Stijn Baars de score uit naar 5-0, waarmee de tweede ronde werd bereikt waarin hopelijk een aansprekende tegenstander uit de koker komt. En als dat dan ook nog een thuiswedstrijd oplevert….

Het vizier kan vanaf nu op komende zondag wanneer de Tukkers voor de competitie naar ’t Wooldrik komt. De Albergenaren, waar trainer Remco Weusthof na dit seizoen vertrekt, waren de laatste jaren steeds een uiterst lastige tegenstander voor NEO waarvan de zwartwitten vrijwel nooit wisten te winnen. Tijd voor verandering derhalve!

Reacties