Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
20 oktober 2016

NEO bekert vrijdagavond tegen Luctor et Emergo

Met Bentelo, Almelo en Rietmolen kwam NEO vrij makkelijk door de poulefase van de bekercompetitie heen.

De knock-out fase is aangebroken en met Luctor et Emergo komt een tegenstander van formaat op bezoek. De Almeloërs zijn sinds afgelopen zondag alleen koploper in de tweede klasse J, nadat ze met Schalkhaar af hadden gerekend. Net als NEO zou op 30 oktober in principe een feestje gevierd kunnen worden bij het behalen van de eerste periodetitel.

Na een enorme opmars vanuit de lagere regionen van het amateurvoetbal bereikte de club van de huidige trainer Kenan Durmusoglu in 2013 zelfs de eerste klasse. In de loop van de tijd bleek Luctor aantrekkelijk voor diverse spelers uit Almelo en omgeving en ook nu herbergt de selectie nogal wat spelers “van buitenaf”. Daarmee is duidelijk een gedegen team ontstaan dat hoge ogen kan gooien dit jaar.

Jan Willem van Holland zal na de kleine kater van afgelopen zondag, waar in de slotminuten de volle winst tegen Eilermark verloren ging, ongetwijfeld wat spelers rust geven en wat anderen juist meer spelminuten. Ook is het wachten nog steeds op de langer geblesseerden als Steven Zonder, Pascal van Berkum en Rogier Olthof.

Wie weet kan de jonge NEO-equipe voor een stuntje zorgen tegen de hoger ingeschatte tegenstander. Hoofddoel is echter met een goed gevoel richting de uitwedstrijd tegen Sc Enschede te gaan.

NEO – Luctor et Emergo begint vrijdagavond om 19.30 uur.

Reacties