Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
18 oktober 2017

NEO benoemt vier leden tot lid van verdienste

Op de algemene ledenvergadering afgelopen maandag werden vier mensen tot lid van verdienste van NEO benoemd, waarvan een, Marcel Geerdink, postuum.

Zoals bekend overleed Marcel Geerdink eerder dit jaar geheel onverwacht. Voor zijn grote inzet voor de club heeft NEO hem postuum tot lid van verdienste benoemd. Mariette Geerdink en haar zoons Elwin en Marco waren aanwezig om de oorkonde in ontvangst te nemen.

Ook Frans ten Tusscher, al jaren het boegbeeld van het cluster accommodatie, materiaal en beheer viel dezelfde eer te beurt. Tot slot werden twee mensen die deel uitmaken van “Beheer” geëerd, Frans Wolsink en Conny Mesman. Frans is al jaren een zeer gezien iemand op de NEO-accommodatie en zorgt er mede voor dat alle trainingen en wedstrijden op rolletjes verlopen. Een onmisbare schakel binnen de club. Ook Conny, die haar oorkonde vanwege verblijf in het buitenland op een andere moment in ontvangst zal nemen, maakt deel uit van “Beheer”, maar ze heeft ook haar sporen verdiend als lid van het jeugdbestuur en de commissie van ontvangst op de zaterdag.

Een welverdiende benoeming voor zeer waardevolle NEO-mensen.

De belangrijkste punten uit deze ALV waren:

  • Dit was de eerste ALV waarin de gewijzigde statuten van kracht waren.
  • Peter Spekreijse werd herkozen tot secretaris van NEO.
  • NEO is een financieel gezonde vereniging.
  • Sportief kende NEO vorig seizoen veel hoogtepunten, met meerdere kampioenen en teams die promoveerden.
  • De kascommissie was tevreden over de financiële boekhouding. Harrie Rolefes was aftredend lid, Jan Stijnenbosch blijft in de commissie aangevuld door Marcel Brunninkhuis met Hans Spenkelink als reserve.
  • In de winterstop worden de gietvloeren in de kleedkamers vervangen. De oude waren van ondeugdelijke kwaliteit en NEO heeft nu de financiële ruimte dat probleem op te lossen.
  • Om een oplossing te bieden voor de parkeerproblematiek op de zaterdag zal heeft de gemeente Borne groen licht gegeven om het binnenterrein van de skeelerbaan geschikt te maken voor parkeergelegenheid voor NEO en Smash. Hopelijk zal er op die manier een eind komen aan de onverantwoorde parkeerproblematiek aan de Twickelerblokweg

Reacties