Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
25 september 2018

NEO biedt Hoofdsponsor “Het Ideaal” 100-jarig jubileumshirt aan.

De samenwerking tussen Willem Bokhove en NEO is uniek te noemen. Toen Willem nog bij DVEP zat, was DVEP de hoofdsponsor van NEO voor 5 jaar. Nu is er begin dit jaar wederom een sponsorcontract met “Het Ideaal” van 4 jaar afgesloten.

Ook het 100-jarig bestaan maakt onderdeel van dit contract. Dat betekent dat er ter ere van het jubileumjaar speciale shirts werden besteld, allemaal geen probleem.

Om die goede samenwerking en het wederzijds vertrouwen en respect uit te drukken heeft het bestuur van NEO gemeend om een ingelijst jubileumshirt aan te bieden aan de hoofdsponsor van NEO.

Afgelopen vrijdag was er een mooie gelegenheid om dit shirt aan te bieden, bij de thuiswedstrijd van Heracles tegen de Graafschap.

Natuurlijk was het de bedoeling om Willem te verrassen met dit shirt.
Gerard Schwering had hiervoor contact gezocht met de dochter van Willem. Maar het liep toch anders.

Afgelopen donderdag kregen we plotst een spontane uitnodiging van Willem zelf, waardoor het ”inbrekersplan” niet meer nodig was. Het aanbieden van ons bedank-shirt zelf bleef gelukkig wel een verrassing.

Hierna konden we de wedstrijd Heracles-de Graafschap bekijken vanuit de skybox van “Het Ideaal”. De zwart-witten wonnen verdiend.
We zijn trots en blij om tot en met 2022 met “Het Ideaal” verder te mogen gaan als hoofdsponsor.

Reacties