Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
13 mei 2022

NEO - Bon Boys, de absolute topper in 2J

Na de donderdagavondwedstrijden is het gat tussen NEO en Bon Boys nog steeds 3 punten, met Achilles’12 dat NEO tot op vijf punten is genaderd. Bon Boys kon een 2-0 voorsprong niet over de streep trekken in Wijhe en NEO sneed zichzelf in de vingers door Grol toe te staan uit twee vlijmscherpe counters te scoren. Het enorme NEO-overwicht leidde uiteindelijk slechts tot twee goals

Bon Boys speelt eigenlijk een geweldig seizoen, zeker als je de Haaksbergse verwachtingen in ogenschouw neemt. Door het vertrek van een paar spelers wist men op de Greune eigenlijk niet zo goed wat er verwacht kon worden van het seizoen. Bon Boys is een zeer degelijke ploeg die staat als een huis en een aantal spelers herbergt die het verschil kunnen maken, zoals de snelle aanvaller Youri Gersmann, topscorer Martijn Richters, verdediger Bas Dreierink (volgend jaar SVZW), aanvoerder Milan Bultman en niet te vergeten doelman Jens Keemers die vanaf augustus de overstap naar HSC’21 gaat maken en daar de concurrentie aan zal moeten gaan met de bij NEO niet geheel onbekende Bob Peterman.

Bon Boys bleef rond de jaarwisseling maar liefst acht duels ongeslagen en won na de nederlaag tegen Eilermark weer vijf keer achter elkaar. Nadat NEO acht verliespunten kort achter elkaar moest bijschrijven nam Bon Boys een voorsprong van drie punten, maar door nederlagen tegen Suryoye (net als NEO) en Grol slaat de balans nu weer door in Borns voordeel.

NEO speelde goed in Groenlo, maar moest twee keer in de achtervolging. Dat deed de ploeg van Steggink geduldig en NEO kreeg ook kansen met de 1 op 1-situatie van Jochem Stam met doelman Oude Luttikhuis als ultieme mogelijkheid om toch met drie punten naar huis te gaan. Dat zou op basis van het veldoverwicht verdiend geweest zijn, maar zo’n overwicht levert uiteraard geen punten op.

De heenwedstrijd in Haaksbergen leverde een gelijkspel op, waar NEO vond wellicht iets meer te verdienen. Vandaag zullen de verhoudingen vermoedelijk weer dicht bij elkaar liggen, maar hopelijk blijven de punten op ’t Wooldrik.

Overigens speciale aandacht voor de veldloterij, want daarin zijn kaarten te winnen voor het uitverkocht concert van Davina Michelle in het Openluchttheater in Hertme. Aangeboden door de RABO-bank.

Reacties