Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 maart 2015

NEO C1 al kampioen! Maar nog diverse andere teams ook in de race

In de hoofdklasse 4 wedstrijden voor het eind van de competitie kampioen worden. Dat is een prestatie van formaat! NEO C1 won gisteren met 3-0 van subtopper Avanti en omdat SDC ’12 verloor van Sp. Lochem was het kampioenschap een feit. Een compliment naar het hele team van trainer Edwin Bertelink en uiteraard de rest van de begeleiding. Op de foto het uitzinnige team! Een uitgebreid fotoalbum is toegevoegd!

Maar kijkend naar de tussenstanden zijn er meer NEO-teams die dit jaar de kampioensvlag kunnen hijsen.

Bij de senioren geldt dat voor NEO 9 dat aan de leiding gaat, maar in Avanti een geduchte concurrent heeft. Dames 1 maakt nog een hele kleine kans, maar Reutum staat er in verliespunten beduidend beter voor.

Bij de jeugdteams maken B4 en B5 nog een kans op de bovenste plek, maar voor de meiden van MB1 is de start in de hoofdklasse heel fraai begonnen. Er zijn echter nog maar 3 wedstrijden gespeeld, die wel allemaal gewonnen werden.

Ook C4 staat aan kop, maar dat is wel een vertekend beeld. Gisteren werden 3 kostbare punten verspeeld. NEO C6 is uitstekend begonnen aan de voorjaarsreeks en heeft 18 uit 6!

Dan de D-jeugd. NEO D1 won gisteren opnieuw en heeft officieel nog 7 punten nodig uit 4 wedstrijden om promotie af te dwingen. D4 won gisteren de topper van La Première en is nog zonder puntverlies, net als Borne D1. Ook NEO D8 doet het voortreffelijk. Gisteren werd Delden met 5-0 verslagen en het team heeft 6 punten voorsprong op de rest. NEO D9 heeft tot slot maar 3 punten achterstand op koploper Stevo en ook daar kan nog van alles gebeuren.

De E- groep. NEO E5 is de trotse koploper in hun afdeling: 15 uit 5. Ook E9 en E11 hebben nog geen puntverlies geleden dit voorjaar en zijn volop in de race. NEO E12 heeft dan wel een keer verloren, maar staat wel trots bovenaan, hoewel er vele andere kapers op de kust zijn.

In de klasse van NEO F4 en F5 (dezelfde afdeling) is het ontzettend spannend. Nog ongeveer 5 teams zijn kansrijk.

Los van de genoemde “hoogvliegers” wensen we alle andere teams natuurlijk een succesvol slot van de competitie toe.


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


 

 

 

 

Reacties