Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
20 maart 2016

NEO Dames 1 op weg naar de titel na 4-1 winst tegen Delden

Wat op papier een zware wedstrijd leek, tegen de dames van S.V. Delden, was deze zondagmorgen, 20 maart 2016, een kwestie van hard werken en gewoon doelpunten maken. Alle dames scoorden een “goed” op het onderdeel “strijd”. Er werd keihard gewerkt!

In de eerste helft waren er meer kansen voor de dames van Pascal en de zijnen dan voor de dames van Delden. De eerste goal werd gescoord door Kaylee, dit doelpunt kwam natuurlijk als een heerlijke opluchting. Ook voor rust werd er door beide ploegen hard gewerkt, maar NEO bleek toch te sterk voor de dames van SV Delden en Carolien scoorde het tweede doelpunt.

Met deze 2-0 voorsprong gingen de beide ploegen naar de kleedkamers om er even strijdbaar weer uit te komen. Ondanks het miezerige weer werd vanaf links door Manouk een heerlijke “Ziyech”-achtige goal gescoord, een heerlijk lange bal in de verre hoek van de goal van de tegenstander. Alsof dat nog niet genoeg was, werd het 99ste doelpunt aan de zegereeks toegevoegd door middel van een heerlijk schot van Kaylee. Deze wedstrijd tegen SV Delden werd gezien als de zwaarste in de strijd om voor het kampioenschap.

Ik wil, als neutrale NEO-toeschouwer, zeggen dat wanneer de inzet, zoals vanmorgen getoond, voort wordt gezet, we op 1 mei een prachtig feestje gaan bouwen. Dames, het was genieten vanmorgen.

Bert-Jan Bloemendaal

 

Reacties