Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
03 december 2014

NEO F6 was team van de week bij NEO - Saasveldia

Wat een leuk initiatief, meelopen met de grote jongens van NEO 1. Als eerste mochten wij de bestuurskamer bekijken en laten daar nou net de trainer van NEO en Saasveldia zitten, samen met de voorzitter en de scheidsrechter. Belangstellend vroegen ze welk elftal we waren en of we zaterdag gewonnen hadden. De jongens waren sprakeloos, de anders zo roerige jongens waren nu heel stil zo onder de indruk waren ze. Nadat Tonny nog wat uitlegde over wat er zoal besproken werd in deze kamer en wie er in het eerste speelden werd het voor ons tijd om naar de kleedkamer te gaan.
In de kleedkamer hebben we onze tenues aangedaan. De hoofdtrainer van het eerste kwam ook nog even langs. De jongens van het eerste waren er klaar voor maar konden nog wel wat steun van het publiek gebruiken. Als de jongens nu achter de dug-out van de tegenstander gingen staan en dan heel veel lawaai gingen maken dan kon de trainer van Saasveldia niets meer aan de spelers vertellen en kon NEO mooi winnen. Dat kon geregeld worden gaf F6 aan.
We stonden allemaal netjes klaar in de gang. Saasveldia kwam al de kleedkamer uit en daar kwam  de scheidsrechter ook al aan. Wow, wat zijn die gasten groot, zag je ze kijken. En daar kwamen de jongens van NEO aan. Hand in hand liepen onze jongens van F6 met NEO 1 het veld op. Ze vonden het geweldig, dat was aan alles te zien.
Daarna hebben we plaats genomen op de tribune. Ik ben heel wat gewend als ik naar FC Twente ga maar dit sloeg alles. Wat konden die jongen het team aanmoedigen. Dit zorgde er al snel voor dat NEO scoorde. Een heel mooi doelpunt hoog in de verre hoek. De jongens werden nog enthousiaster en er ging nu zelfs een heuse wave over de tribune. Niet alleen de jongens genoten zichtbaar maar ook de ouders deden vrolijk mee. Er waren zelf ouders die dachten dat ze verstand van voetbal hadden. Hahahaha.
In de pauze mochten de jongens penalty’s nemen op de reserve keeper van NEO. Er werd veel gescoord. Uiteindelijk scoorden we 12 doelpunten met 8 spelers. Een topprestatie! Als beloning hiervoor kregen we patat en ranja in de kantine. Dat smaakte hééééérlijk. Het was een topmiddag. Helaas heeft NEO de wedstrijd uiteindelijk niet kunnen winnen en werd het 2 -2.


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


Reacties