Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
24 november 2017

NEO gaat bezoek bij de drager van de rode lantaarn KOSC

NEO liet afgelopen zondag twee kostbare punten liggen in de thuiswedstrijd tegen de Tukkers. Dat was na 90 minuten een tamelijk logisch gevolg van een matige wedstrijd van NEO-kant.  Met wat meer scherpte voorin hadden de gasten zelfs drie punten mee kunnen nemen. NEO stelde daar teleurstellend weinig echte kansen tegenover, iets dat dit seizoen nog niet vaak is voorgekomen. Wat heet, het was het eerste duel waarin niet gescoord werd.

Zondag wacht de uitwedstrijd tegen KOSC en op basis van het knappe gelijkspel bij Sc Enschede hebben de mannen uit de Siepelstad ongetwijfeld een boost gekregen. KOSC knokte zich met tien man terug van een 2-0 achterstand naar een 2-2 gelijkspel. Voorwaar een prima prestatie tegen een van de betere teams in de klasse.

Op voorhand leek KOSC een lastige middag te gaan hebben want het team kende een waslijst aan afwezigen. Daarom werden spelers als Ruben Baanstra, Rik Veldboer en Harm Bossink weer van stal gehaald en laatstgenoemde scoorde vlak voor tijd de luid bejubelde gelijkmaker.

Met welke opstelling trainer Peter de Vries ook op de proppen komt, NEO zal de borst nat kunnen maken en zo hoort dat ook. Ook tegen de teams uit de lagere regionen (KOSC behaalde nog maar drie punten) kan een verkeerde wedstrijdinstelling funest zijn.

Uiteraard hopen we dat NEO zich revancheert voor vier wedstrijden waarin maar een keer werd gewonnen en gaan de punten mee naar Borne. Anders gaat de achterstand op beide koplopers wel heel erg groot worden.

Hopelijk zien we u zondag op ’n Tooslag in Oatmöske!

 

Reacties